Over DKH

Gespecialiseerd in fijnmechanische bewerking van klantspecifieke producten, variërend van enkelstuks tot kleine en grote series, hebben wij jarenlange ervaring in diverse sectoren, waaronder de Voedingsmiddelenindustrie, Automotive, Medical en Machinebouw.

Onze productie voldoet aan hoge kwaliteitseisen, met een machinepark dat is geoptimaliseerd voor het vervaardigen van grote series in korte tijd. Door geavanceerde automatisering kunnen we 24/7 zowel draai- als freeswerk produceren. We verspanen diverse materialen zoals RVS, aluminium, staal, en kunststof.

Met interne hulpmiddelen waarborgen we de kwaliteit, en we bieden flexibiliteit door bepaalde diensten zoals oppervlaktebehandelingen uit te besteden. Hierdoor blijven wij het enige aanspreekpunt voor onze klanten, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde communicatie.

Al onze relaties zijn gericht op de lange termijn, gebouwd op principes van kwaliteit en betrouwbaarheid. Korte doorlooptijden en perfecte leveringen hebben geleid tot een tevreden klantenkring in diverse branches. Onze leveringen worden voornamelijk verzorgd met eigen transportmiddelen, waaronder drie bussen en een aanhanger.

Met trots gevestigd in Uden, Noord-Brabant, zijn wij een voortdurend groeiend bedrijf met meer dan 35 vakmensen in dagdienst en een toegewijde avondploeg die de machines tot middernacht onderhoudt. Ontdek de duurzame samenwerking en hoogwaardige producten die DKH te bieden heeft.

Over Kusters

Kusters Precision Parts is in 1973 opgericht en uitgegroeid tot een toeleverancier van hightech componenten met veertig medewerkers. Voor de productie van prototypes en kleine series, maar ook voor seriewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we beschikken over een zeer uitgebreid en ultramodern machinepark produceren we snel en tot op de duizendste millimeter nauwkeurig. De afmeting van de vaak complexe componenten varieert van enkele millimeters tot maximaal 1300mm.

Experts in precision parts

Kusters ontzorgt haar klanten. Wij geloven in de combinatie van een strak logistiek proces, een uitgebreid en modern machinepark en een team van ervaren professionals. Onze vakmensen zijn verantwoordelijk voor het totaalproces, van het programmeren van de machines tot aan de oplevering van het eindproduct. Dit brengt een groot verantwoordelijkheidsgevoel met zich mee, wat zich weer vertaalt in zeer hoogwaardige producten.

De toekomst

Kusters is zeer begaan met onze wereld en de toekomst daarvan. Daarom produceren we zoveel mogelijk milieuvriendelijk, recyclen we zoveel mogelijk (verpakkings-)materialen en is ons hele pand voorzien van zonnepanelen. Verder heeft Kusters een fonds opgericht dat ervoor moet zorgen dat er ook in de toekomst nog voldoende gekwalificeerd MBO- en HBO-personeel beschikbaar is. Wij weten, als erkend opleidingsbedrijf, immers als geen ander hoe belangrijk goed geschoolde medewerkers zijn!