onze competenties

Wij streven voortdurend naar innovatie en verbetering van efficiëntie, met als ultieme doel onze klanten nog beter en sneller van dienst te zijn. Door de ontwikkeling van onze sterke punten en de verbreding van onze productrange blijven wij voorop lopen in de branche.
Product handling
Bij DKH streven we naar efficiënte en geautomatiseerde productie. Onze CNC...
Totaal leverancier voor draai- en freeswerk
Wij zijn dé complete leverancier voor zowel draai- als freeswerk. Of het nu gaat om kleine of grote...
Eerlijke partner
De relaties die wij met onze klanten aangaan, zijn vaak voor lange duur. Wij doen er alles aan om...

Technologieën

  • CNC-draaien: In totaal hebben we de beschikking over 17 CNC-draaibanken. Onze CNC-draaibanken zijn uitgerust met stafaanvoer, waarop de meeste series worden gemaakt binnen de productrange tot Ø65mm. Bovendien omvat ons machinepark draai-freescombinaties, waarvan er twee zijn uitgerust met een Gantry Loader, twee andere met een Cobot voor efficiënt vullen en legen, en nog eens drie draaibanken met een Fanuc-robot voor geautomatiseerde productie.

  • CNC-frezen: Onze freesafdeling is uitgerust met 11 CNC-freesmachines, waarbij enkele robots worden ingezet voor geavanceerde automatisering. Zo ook bij de productiecel bestaande uit 5-assige machines (DMG + OKK) uitgerust met een BMO-beladingssysteem, waarop diverse materialen simultaan worden verwerkt. Een vergelijkbare configuratie met een Fanuc-robot belaadt twee 5-assige machines (Victor AX630 + Grob G350). Daarnaast freest een robotcel met pallethandling op een 3-assige Victor reeds gedraaide stalen schijven.

  • Zagen: In ons tweede pand huisvest onze zagerij, een belangrijk onderdeel van onze activiteiten. Door alle automatiseringen is er altijd veel zaagwerk. Na het zagen ondergaan de onderdelen een grondige reiniging en worden deze zorgvuldig gestapeld. Onze zaagoperaties maken gebruik van drie volautomatische en één semi-automatische zaagmachine van Kasto, waardoor een continue aanvoer van materiaal wordt gegarandeerd.

  • Kwaliteitsmanagement: Voor het waarborgen van de kwaliteit beschikken we over een geconditioneerde meetkamer. Door geavanceerde apparatuur zoals Mitutoyo 3D meetmachine, Mitutoyo Crysta Apex, Trimos V600 en Mitutoyo LH-600, worden producten onderworpen aan grondige kwaliteitscontroles. Deze zorgvuldige inspecties garanderen dat alle afgeleverde producten voldoen aan de gewenste kwaliteitsstandaarden.

  • Reinigen: Wij voeren in-house reiniging uit met de geavanceerde BVL Niagara MO. Deze wasmachine is uitgerust met een spoelbak en een wasbak. In de machine zit een technologie die ervoor zorgt dat de bak vrijuit rond kan draaien en daardoor beter schoonmaakt. Met ultrasone technologie kan de machine zelfs de meest aangekoekte resten losmaken van elk product. Bovendien is er een optie om de machine vacuüm te trekken, zodat producten beter drogen.

  • Lasergravering: Producten kunnen bij DKH voorzien worden van markering door middel van laser. Hierdoor wordt voldaan aan klanteisen om de traceability van producten te borgen. Producten kunnen zowel voor als na een oppervlaktebehandeling gemarkeerd worden.